Tordag

kossorH

Hästarna fortsätter leverera, igår  2:a priser med Mazarine o Berlusconi. Polar LB 4:a o Nirvana 6:a. Ca 90.000 inkört.

En ny regnig dag på Lökene,  igår  hela dagen kördes det på nytt material på banan, lastbilar i skytte trafik, Björn ville att de skulle läggas på ett lager med 2/4 .  Måste säga att Lantz är otroligt duktig på att få ut materialet exat så det blir  1cm.

Björn körde igår en tur med nya 2-åringen Mister J.P  , det här är en riktigt fin 2-åring. Körde sen fort med både BB Tiger o Reckless inför kungapokals kvalen nästa vecka.  Då kommer det bli publik på Åby, för den dagen är alltid rolig med alla de bästa 4-åringarna.

Olle körde trädgårdsarbete i går em i regnet, 4 tujor hade dött i vinter, jäklar så mycke rötter det var och de ny var bly tunga av regn i roten.

idag körs det fort, sandbana och backe från 8.00 – 14,00

Bilden. Ville visa Olle att det är just sånt staket vi vill ha nu när han ska sätta nya hagar…. ha ha