Lördag

Ola

 

Fot o/ : Ann-Ida – De är på väg nu ,  Ola o Annida till Köpenhamn- Tv påkopplad så de ser sina hästar där bak i bussen. Uroy o Naughty Me Hanover

Björn 3:a i Paris gav ca 100.000 till ägare Hallberg o Stefan. Under Blue gjorde ett bra lopp som 3:a – Tråkigt väder i Paris, regn o allt såg ut att vara svart, kläder , ansikten, mm. Björn sa – perfekt i Paris , som i Stockholm har jag en egen “Stig”  som fixar alla  skitiga kläder.. Stig i Stockholm- finns det någon bättre?

Lökene- Sol, tja en regnskur på em- hästarna har mått prima i hagarna-

Björn flyger nu upp till Köpenhamn i kväll och möter uppe Ola o Ann Ida på hotellet utanför Köpenhamn.  finns många trevliga restauranger runt travbanan en lördag kväll. Innerstan inte helt bra när det är Eurovison final i stan.

Imorgon Copenhagen cup  och V75 .  Svår omgång då man har o-koll på alla hästar- Björn kollen kan kanske ge Dej tipsen .