Torsdag

Häst boxdörr 961

Bra dag på Solvalla igår, CC Simon visa att han inte är nån bluff, 1:a igen. Candor duktig som 2:a  Countdown och Lovelock de kommer vinna lopp nästa gång.

Äntligen då så kommer den dagen om man har anmält häst för 2 år sen, betalt sina insatser. Till råga på allt så kommer det även bli en kväll med solsken. Åby fina hästar och solsken- Kan det bli bättre?

Nervösa hästskötare idag, alla vill ju vidare till finalen. Ja alla utom Eva Lena är nervös för hon sa går inte Reckless till final kan ja ju starta i finalen på Solvalla nästa helg. Han är klar för final i V75 oxså. Eva Lena sms Håkan i går em , när kommer smörgåstårtan med extra räkor på, Du vann ju med hästarna i måndags- Snabbt svar fick hon torsdag em kommer den- Suck då är ju jag på trav!!!

I går kväll  roa vi oss med att plocka upp maskrosor i gräsmattan, hade man fått en krona st , ja då hade det blivit pengar.  Nu blev det bara gymnastik.

6 till start i kväll.

Tippa avstår vi för vi vill ha alla till final .