Lördag em

Entree

 

Bild- Entrén klar-

Lördag- BB Tigger fick idag komma ut i största gröna hagen- Gissa om han var glad- Inget stök – Heni sa han bara gick där som en “Ferdinand.”   8 stora nya gröna hagar kommer vara klara denna veckan- Vi plöjde ju förra året upp 1/2 av alla hagar , nu är det snart klart.( tisdag)

I går prata vi breddlopp- Varför körs inte alla en lördag kväll efter V75? Då kan ju de som jobbar ha chans att vara med, skötare som oxså har sina egna hästar hinner på trav.. Färjestad 6 gg, Åby 4 ggr osv – Tror alla skulle gilla lördag kväll… Då behöver vi inte breddlopp varje kväll.

Bono Boko 4:a spurta bäst av alla. Bono som var utdömd har på 2 år tjänat 300.000 kr- Ägaren- Sven  Utab nöjd , men säkert mer nöjd att han vann en golftävlingen  idag… Slog självaste Strömberg … Det var mycke prestige där.

Björn travledig dag imorgon-  Då är det planeringsdag för veckan som kommer. Elitlopps veckan bästa på hela året.

PS / Om Du inte sett den Volvo reklamen med Robbin- Bästa någonsin..Hennes röst  vad ska man säga magisk eller…