Formen \” Sitter\”

On-Track-Piraya-mg140519Hes-A-Diffacolt-mg140519Buddha-mg140519

4 hästar till start på Färjestad- 3 vann!!! 3 åriga Buddha vann i sin 2:a start  på fina tiden 15,8 – 50,000 betala det för  vinsten, ( tror att 2 kull toppar mötte varandra på Färjestad)  –  On Track Piraya, gjorde processen kort från dödens.  He´s a Difficoult- 4 ut , avancera 700 kvar och bara brisa undan. Vilka fina skötare vi har på hästarna, alla ställer upp, de finns där när vi behöver dem. Mötte Emma som gladeligen körde hem sin Pirat efter tävlingarna.   Anton hängde på Björn mot Romme( start häst där oxså). ja även Fredrik B fanns i Björns bil när de lämna Färjestad för Romme ikväll.

Finns nåt jag hatar med att bo på landet- ÅSKA- då får man springa som en iller för att dra ur all data överallt, all Tv, en smäll och det är katastrof.  Fixat blommor till Björn boende  i em- Han kommer inte se det…. sån är han…  men andra ser det.

Skötarena till vinnarna idag var.   On Track Piraya – Emma- Buddha – Patrik- He´s A Difficoult- Ann- IDa.

Romme ikväl

Foto Khilman – Tavlor finns att köpa- De 3 vinnarna på lunchen ( Buddha har sitt vita ben,)