TORSDAG

Metalic Beat

Bild från igår/ Metallic Beat tar en ” napp” ihagen efter sitt kval lopp- Foto  skötare Ann- Ida.

Oj vilken sen kväll det blev på Åby, inte roligt alls när Olle kom hem kl 2 på natten , när var då hästbussen på Lökene?  3.30 ungefär skulle jag gissa på. Idag fick  de själva bestämma om vi skulle köra fort- Personalen , (världens bästa) ville köra undan med hästarna i backe och på sandbana,  Så fram till kl 12 kör de fort. ( ca 40 st)  + att på em ska Realy On Me och Angel Of Postman går rundbana.

Psycho( 3år) vann sin 3;dje raka seger, sista 800 efter 1.09-  Det här ser ut att vara en kulltopp, nästa kan bli E3 kval.  Global Nirvana 3:a, Blenda tog sej några galoppsteg på upploppet , då de kroka i vagnarna på upploppet. Difficoult 3:a , Björn nöjd med han.

Roligt när fd hästskötare dyker upp för att gratta , bästa Bea kom med 2  hemgjorda burkar sylt till gröten, det uppskattades av Björn

Travfri dag- I em ska det jobbas i trädgården och vem vet kanske fram i kvällningen en golf runda.