FREDAG

Bjerke

 

Bild- Vilken reklam BJEKRE smaskat på, så fin på självaste Karl Johan!!

Olle är i full gång med gräsmattor, Bonander ( vår bästa mentor i semester tider)  undra varför Olle  körde handjagare på gräsmattan som är minst    6 000 m2 , motion gissa vi, nej sa han vill att den klipps på nytt håll nu, blir vackrare då- Vi höll med…Jag har gått 170 vändor sa Olle dvs  ca 1,3 mil!!

Björn betäcker sitt fina sto Faceforever med Timoko-  Det blir isf  en Elitloppsvinnare 2020. Björn som numera  ogillar att åka från Lökene- Älskar   sa han vara hemma, Lugnt o vackra vyer gör mej trygg här hemma  ,  tungt att  i kväll dra ensam till Östersund .

Olle åker Oslo med 4 hästar lördag

CC Queen o Claudia BR i samma lopp, båda 4 åriga topp ston- chans

CC Simon och Frozen Royalty- Olle väljer den sista , den är inte helt lättkörd sa han , så ny kusk inte kul för ägare. Bra båda.

Kolgrillen ikväll, extra goda korvar från Tony och fläskfilé från kils slakteri. Marinerades i chili , olja och färska örter. En  hemgjord Bea  och kvällen är magisk , Jo  det blev en matise j filé gräslök o gräddfile , färskpotatis som aprit retare