Lördag

Timok paris

Fin bild av Timoko när han vann i Paris med Björn . Travronden skriver Finland nästa.

Usch vad jag tycker synd om Östersund när tävlingarna bara regnar bort.   Norge däremot hade fint väder, men våra resultat uteblev.  Björn nu full fart mot Oslo. Imorgon nya tävlingar  en extra V75 omgång.   Chans för oss som inte hade många rätt idag att ta tillbaka pengarna.  Ja vi har våra kvar då totomaten i samhället gjorde”  burnout” stopp och alla 2o som stod där gav upp.

Solen har varit med oss på Lökene idag, ljuvligt när nästan alla kan släppas ut samtidigt.   Global Mazarine går ner till Frankrike i början av  veckan, känns som att Parling kommer  se till att han kommer tjäna fina pengar där nere under sommarn.

Lång väg hem för hästarna från Östersund 65 mil – Sverre o Emma landar väl på Lökene runt 1- tiden i natt.

Oslo V75  Lyssna på Björnkollen senare ikväll ( sent tror jag)  , kanske har vi 2 vinnare imorgon.