Oslo Grand Prix

Ask vikingOm

Bild / Om 2 år då ska vi vara med o utmana kallblods Eliten i Norge!!

Bjerke dagen var lååååång.  Rooibois  från vårt stall rädda dagen, 200 norska pix till han. You Talking to Me (2a) Erik körde kanon race, (synd bara att Haugstad tryckte till för länge från start , det förlorade Erik loppet på) Underpaid Hanover- galopps på upploppet-  Imorgn får Nicolas slå en safty koll på han, Björn sa att Underpaid  var sur för dagen, kanske hade han ont.

Stora loppet , satte hjärtat i halsgropen när Björn fela med segern på “gaffeln”  Björn fundera länge efteråt om han kunnat göra något annorlunda, nej sa Olle Du körde till på exakt rätt ställe- Tja sa Björn hade jag tryckt till BB så kanske han släppt…??

Det var pingst i Norge- Alla norrmän  åker  till sina Hytter, därav uteblev det säkert 10.000 personer som var på pingst  ferie. Nu var det ändå 10.000 på plats.  Restaurangen på Bjerke är tråkig , trångt och man får bara plats 4 vid borden. Maten var bra i lördags men sämre idag. Vin utbudet var slut, fanns bara en sort kvar… Däremot sa Björn har Ni ätit  pölse med bacon? Riktigt gott ! –  Norge står alltså still imorgon( annandag pingst ) , vad gör de som är hemma då? De åker till Charlottenberg o handlar, 50% billigare i Sverige är maten sa en hästägare, för inte tala om vinet…

Bra musik mellan loppen – men usla högtalare på restaurangen inte en enda interjuv hördes, det bara var högt ljud . Prispengarna var mer än bra. Hederspriser dejlige. Vädret det bästa.   Bankomaten hade kö på 50 st hela tiden som ville hämta ut pengar- Mer spel om Ni fixar fler bankautomater.  Underhållningen var som vanligt super- mannen som stod på sina 5 hästar i galopp. – musik kåren, så bra.

Tack Bjerke vi kommer tillbaka nästa år igen . Hemma igen- vatten till blommorna – lilla gräsmaskin ska fixa till kanter. Trötta men trevligt att åka lilla familjen själva i bilen till Oslo idag – Inte så ofta vi hinner ventilera med varandra vi tre.