Måndag

rooibos-segerdef140608Bi

Bild: Rooibois segerdefilerar på Bjerke- Foto Khilman såklart.

Måndag – travfritt-  De flesta hästar i stallet ska ut  gå fort.  Bra hjälp idag , Brunzell och Janne är på plats.  Björn kör oxså hela dagen,  vi har Nicolas här som  ska “böja igenom “alla som starta i helgen.

Anmälan idag till E3 försöken på Örebro nästa söndag, 7 st 3-åringar ska pröva kvala in till finalen som går på Bergsåker om 14 dagar . Björn ska  oxså om en vecka kvala in 1:a 2åringen som  han räknar med ska finnas med  i juli i  trav programmet . Mister J.P var namnet .

Kl 5 – imorse hörde jag traktorn vara igång för vattning av alla  banorna, det ska tränas på sandbana, rakbana och backe och rundbana .

Global Mazarine ska prepareras för Frankrike äventyret, Smurfan( Zandra Widén)  som börjat i stallet på Grois Bois  kommer vinna direkt med han , om 14 dagar sa Daniel fanns ett fint lopp på Engain.   Frankrike filialen har 2 starter denna veckan.