Onsdag Em

Timok parisB

Bild Timoko.

Så skönt sa Björn att flyga igen till Solvalla- 16,00 från Karlstad, ska man klaga vilket är fel, tänk om det gick ett plan hem till Karlstad oxså vid 22- tiden…  Så nöjda är vi med nya Frankfurt turen från Karlstad- vips är man i Paris  snabbt. Lika snabbt hem.

Björn är skrockfull det vet vi, när Risto sa till Björn ( Undrar om han har %?) Du vann fler lopp i Custom vagnar- Ja vad har han nu handlat tror Ni… Custom vagnar…

Tränarn till Timoko ringde Björn – Han var nöjd efter sista jobbet- Det låter bra!! En annan fransman ringde och bubbla hela vägen till flygplatsen från Lökene om nån häst som var till salu o det var ett fynd!( 15 min)

Många var fina i jobben idag – Björn var glad allt folket på gården ser ut att trivas och de umgås o har kul ihop.

Flyget från Finland till Boden- Som jag sa det är problem ingen vill betala- Tror ändå att Stig H ror det iland.. Bra Stig H isf.