Torsdag

dan

Bild/ Det här är Parling  stall chefen hos oss på Grois Bois som igår kväll drog iväg med Ariane DÁtout till La Capelle och tog tredje vinsten  i år för henne , . 9000 Euro i 1:a pris, det är bra prissummor på landet i Frankrike. Ska bli kul att se Global Mazarine om 10 dagar på Engen, “Smurfan” i sadeln, fredag är Mazarine på plats hos Daniel .

Björn såklart besviken över att svika V75 på Boden + att han inte får uppleva midnattssolen. När jag fick förfrågan om att köra i Boden , fråga jag om hur vi skulle ta oss till Boden? Det var löst fick han till svar- Tacka då ja till Boden- Hade tidigare lovat Elitlopps vinnarn Timoko  i Finland.  Något brast tydligen mellan flyg o trav. Björn sa jag var själv villig att lägga en stor insats i pengar  för att ta mej till Boden, men  tyvärr  ingen skugga över Finland de ville  ta 50% av kostnaden.

Solen skiner, Jonas har fullt upp med att fixa till vatten i varenda hage, det finns inte en hage på Lökene som inte har en vatten tunna. Varje dag gör vi ren alla vattentunnor , fyller på med fräscht käll vatten. På Lökene har vi inte kommunalt vatten utan det kommer från vår egen källa, typ Ramlösa…

Fortkörning ett heat kl 7,00 i morse. Rakbana

Othello Tilly, Global Reality( Chris) Montreal, Dynamic Vic,  Orion Tilly ( Olle) Buddha ( Janne) Mellby Ciceron . För den som är med är det väl de här hästarna som startar söndag?

 

 

Trav på Åby ikväll – Fotbolls VM börjar-