Lördag Kväll

Finn titS

Bild  : Finland för ca 2 timmar sen. Så glada  vinnare!! Foto G Forni

Vinst med Timoko igen, Björns 4 dje uppsittning på Timoko  o seger nr 4. Även Björns 4dje grupp 1 seger i år.  ( Stenströmer, Timoko  2 ggr och Caballion i Danmark ,) Åkte snabbt mot flygplatsen med en italienare som både rökte in bilen o missa avfarter, flyget tja det hade lämnat Helsingfors när Björn kom fram. Spela ingen roll sa Björn , kan vara en kul kväll med Italienare o Fransmän i Helsingfors. Jori berätta i torsdags att hans roligaste seger med Varenne var just i Kyminä- 50,000 i publiken o alla bara ropa o skrek Varenne. Nu idag var det inte lika stor uppslutning men ändå ganska många som kommit till banan sa Björn, som även han känner av att i Finland gillar de honom , tack till Risto, Jori och Heni som varit bästa länken till Finland för mej.

Conquestador BR i  Norge- 5:a , lite trög, det var han oxså förra året innan han fick upp ångan och var bland de bästa 3-åringarna.  Han behövede loppet. Nu finslipar vi formen , nästa Jarlsbergs Grand Prix