Rester

RESTMATR

Bild / Lunchen blev “kylskåps rensning”

Idag startar CC 75 i Frankrike, på gräsbana ( Montre Endev) Imorgon är det dax för Global Mazarines debut i monte i Chartrres, loppet går att ses på Eqida eller Internet. Lopp 1 / (PMU lopp)  Bricka 1.  Vet inte hur man gör för att spela där nere men är nån på plats är han värld några Euro i maskin.( kl 12.20 går loppet)

Pebbly skulle få  föl efter Love You, tyvärr låg den fel som det blev ingen “snabbloppare” det här året.  Bergsåker nästa lördag, Jorma kommer köra Othello Tilly, Ulf Ohlsson Orion Tilly, och Björn själv tar hand om Pcsyko  som är mer svårkörd. Fredag Bergsåker  Björn kör E3 ston- Secret Service för Brandt.

Björn berätta i går att han  har kört i 8 andra  länder i år,  vunnit i 7 st. Norge, Danmark, Finland, Frankrike, Österrike, Belgien,  Spanien( Mallorca) och Holland

Lovelock ,  / Stella Rhode är Olles bästa chanser ikväll på Arvika V65.