Halmstad

Baht Launcher

 

Foto Bath Launcher, ibland är man osäker om hästar kan komma tillbaka och bli  friska igen, vi hoppas Berra fixar till denna trevliga kamrat, även Bono längtar redan efter sin hag kompis som han älskar leka med – Mickas favorit, ja vi håller tummarna att hans rehab kommer bli det bästa.

Stress nu på gården, Chris har tagit en veckas semester- Olle får hoppa in o ta hans jobb, behöver hjälp sa Olle attt fixa allt , nästa vecka åker Martin och det är värre för Olle att ta hans jobb… vattna banor köra undan dynga ( även om det är mindre i sommartider) Tur Jonas tar så stort ansvar,  vi får ändå försöka hjälpa Jonas varje minut. Olle när ska han ha semester??  Oktober eller november , då ska Tune o  Olle jaga älg.  Tune han har heller ingen sommar solbränna, står inne i smedjan och fixar balanser från 8-16.00 i stort sett 6 dagar i veckan. 5 personal  på semester denna veckan , Chris, Ola, AnnIDa , Anton och Patrik. Tur vi har våra superduktiga vikarier som hoppar in, Mathilda, Luckas, Amanda, Josepine,och Olle.

Global Mazarine passera idag 1miljon i prispengar- Inte förvånad om han har 2 miljoner innan sommarn är slut. Smurfan vilken ryttare, bästa !

Ikväll Halmstad- Jättefina tävlingar och vi har fyllt bussen .

Bästa chans???  Tycker det ser bra ut för alla.