Lördag

rapsfält

 

När vi vaknar på morgon har vi från altan jordens vackraste utsikt, nere mot sjön har” bonnen” sått raps, även om det regnar som imorse lyser det gult och man blir glad.

Resan till Sundsvall från Karlstad med hästbuss tog 7 1/2 timme, väl där motionerades hästarna och kvällsmat serverades. Ägare till Orion Tilly o Pyscko åt tillsammans med skötare och Björn en trevlig sen middag. Håkan som är morgonpigg var tillbaka istället för morgonfodring kl 6,00 , han var lite orolig för You Talking to me som aldrig står inomhus nån gång utan går ute stort sett dygnet runt med hus i hagen.  Nu fick han komma ut i hage direkt på morgon . Alla 3 i E3 finalen har druckit och ätit bra i natt.  Det var nära Björn blivit utan rum då Sundsvall är fullbokat , Jehovas Vittne har stor konferens. Tur Lars med Orion Tilly hade bokad 2 rum.( Björn hade blivit felbokad därav inget rum).

Regnet kom lite tidigare än vi räknat med igår, så sista heaten efter 12 fick vi ställa in, det öste ner och vi vill inte ha några skador.