Promenad i Sundsvall

Orion TillE

Emma o Petra tog på morgonen en promenad med Othello o Orion- allt bra ,  tummen upp.

Gjorde ett test igår med att köra Olles mobil telefon i tvättmaskin- Inte bra , nu är Olle utan telefon till på måndag, Olles modell av telefon hittar man inte i telia butiken , han ska ha en Doro o butiken i Kil öppnar måndag – Då vet Ni om Ni ringer Olle.

Olle har åkt runt med sin MC o kollat hästar, en ” Polle”  var utanför sin hage, Sverre (  alltid Guld värd )  han fixa in den tillbaka i sin “fålla” – Olle är nog den som bryr sej mest om alla hästar, nu på lunch drog han runt till de som går ute i helgen med gammalt hö – Kanske sa han har de tröttnat på gräset i hagarna- ( Så sant , Olle hade rätt som alltid,  nu står  de där  i sina regntäcken o njuter av Olle´s extra måltid)

Nu på  em  nytt beslut av  Olle, det regna  småspik  Olle o Stig Rune  besluta sej för  att  plocka in hästarna , de längtar in. Snabbt gjort  då nästan alla stod vid grindarna. De rullar sej gott nu i sina boxar, spånet yr , på Lökene har alla hästar sin egen box  som oxså är  välfyllda med hö.