Söndag Kväll

rooibois

 

Bild Rooibois – från torsdag på Åby- Foto Queens Delights ägare.

4 vinster idag igen, det går bra nu stallet rullar på vinst varje dag. Nu konserverar vi formen , livrädda för infektioner eller dåligt hö-  Bra dag , Soros Kronos mjuk som en katt,  löste han det enkelt. His a Difficoult- Vilken kämpe han blivit, stolt över han. Junior Troy – Anton där har Du fixat till bra. Buddha omvändt , vi fått spets då tror jag inte Wellino tagit oss, det var tangerat svenskt rekord.  Buddha hösten kommer bli din. Underpaid- besviken var Björn, nu får vi köra upp hans huvud , han sänker huvudet o då slår han ihop- nästa gång då vinner han.

Björn o Stig Rune kom hem till Olle efter tävlingarna på Mantorp, så klart det fixades mat där. Chris tillbaka efter semester i Tyskland, bara för han att bita i , veterinärlistor ( Nicolas kommer imorgon) + fortkörningslistor.

Björn ledig från trav tisdag denna veckan- Då kör vi full fortkörningsdag.

Roliga starter denna veckan.  Jarlsberg imorgon 3 ston ska kvala in till Grand Prix veckan, Claudia BR, Bankers Ransom och CC Queen. ( Björn kör) Dananino Boko gör debut på Årjäng, Joy Ås 1:a föl har blivit stor, 4 år.  BB Tigger o Reckless i Sprintermästarn. Janne har plikttroget kört BB Tigger varje dag då Heni haft semester. Idag såg jag han vid 10-tiden jogga in i skogen.

Veckan avslutas på söndag för Björn med  Timoko  . Flyg söndag morgon till Bryssel och bil 1 timma in i Frankrike till Chartrees.