Jarlsberg

Bkersr

 

3 tjejer har åkt mot Jarlsberg, kval till JarlsBergs Grand prix för 4-åringa ston, 3 kval. Nästa vecka kör Jarlsberg sin “sprintermästar vecka” otroligt trevligt o mysigt i Jarlsberg. Vi har hästbuss men igen husbil, det står på önskelistan. De tre som kvalar ikväll är Bankersr Ransom, CC Queen ochClaudia BR. Claudia är super brunstig sa Olle. 4 timmar till Jarlsberg, inkl färja mellan Horten- Moss. Björn låna mammas bil idag, massor av förhållningar typ kör inte över 110 km, ta av Dej skorna…,  Björns bil   hade fått en reva på ett däck o den “fegisen” våga inte köra sin bil.

Nicolas har varit här hela dagen,  vi gick igenom bla Dominator som fått ett överben som fixades till,  jag trodde att då har hästen fått 5 ben, så var det inte, utan en liten utväxt som kan bli ont som nageltrång man frysbränner det med flytande kväve.  Pschyko småfel som fixades till , nästa för han blir korta E3 försök på Färjestad.

Många gick fort idag, rakbana o sandbana.  Intressant heat var det i sulku kl 11.30 American Pride ( BG) Kasper Roc och Tin Tin.  American Pride är fransman som ser ut som 10 miljoner! Han har fått gå hem pg av krångel med en hov, för  jordens bästa hovslagare Tune var det en ” piss i rymden” att fixa till hoven.

Hästarna som startar torsdag Sprintermästar V75 omgången  har oxså luftat sej på rakbanan- Allt bra.

3 vinster ikväll och vi är nöjda.

Foto Carro skötare till Bankers Ransom, som var gullig o skicka SMS att fika korgen till alla  med smörgåsar , bullar o frukt smaka gott.