Tisdag

Örjan Blenda NT

Foto Ann- Ida/ Flickorna på väg mot slalombacken  med Örjan , Blenda och Naughty Me. Sommartid kan vi ridna upp för slalombacken eller ner till Fryken för ett dopp. Lugn dag på Lökene både i går o dag då alla hästar utom dom som startar fått 2 dagar paus från fortköning.  Nicolas var här igår o titta över några hästar,  2 dagar paus i tävlandet  inte fel när det är Brasilen- Tyskland på Tv i kväll.

Till helgen är det Jarlsbergs GrandPrix, lite samma upplägg som Sprinternästarn , flera fina norska hästar ska tävla om riktigt stora pengar, tänker Ni åka dit som Björn oxså ska finns det en kanoners campingplats och ett hotell som heter Klubben, fina bryggor att äta lunch eller middag , badstränder mm.

Idag fortkörning 9.10/  Elita Mi, Mister J.P ( Olle) Tivoli ( Chris) CC Image, Lovejoy ( Janne) Othello Tilly ( Björn)

Mister J.P 2 år är klar för start, Axvalla helgen blir det preimär.

De tyska hästarna har åkt hem för att tävla, Lauffy o Most wanted As, in Rica Neo