FF o Quarcio

Quarcio Öre_o

Bild Quarcio De Chene igår i defilering på Örebro- Foto Curres  trav bilder.

Så här vacker var Kurre  i defilering till sitt lopp på Örebro. Ta sista chansen för året o betäck ditt sto  , Global Nelly, Kate Von Dee var 2 som gjorde det. Vi hade 2 fina 3 åringar som kvala in i Frankrike i em, Bomben o Bachus. 1,18.4 på Bomben. Det var Parling som skötte sulky jobbet.

Ibland blir man rörd till tårar, när Ola går upp till hästbussen för att tacka Berlusconi för den tid de fick ihop. Berlusconi blev skadad i sista loppet och nu går han till Norge, där, sa Björn till Ola får han det bra, fin gård , stora hagar och med  tur kanske han kan starta igång på Forus nästa år. Lättare konkurrens oxså . Olle har dragit till Axvalla, Björn fick förmånen att åka Jet maskin till Jarlsberg,  20 min resa istället för i semestertider 4 ,5 timma med bil.

FF

Mona anklagade sin man Tom för att ha stulit hennes portmonnä . Tom´s advokat fråga Mona var hon förvarat  portmonnän?

– Hängde i ett snöre mellan benen svarade hon.

– Men märkte Du inte att Tom stack in sin hand under dina kjolar då?

– Jo.. men jag trodde att han var ute i hederliga avsikter…