Claudia vann i Norge

Claudia B-R

Claudia B.R vann i Norge, sprinterstoet. Bra prestation. Skötare är Micka Johansson .

Claudia B.R kommer från vår egen unghäst träning- Alltså hela vägen fram. På bilden är hon nyss fyllda 2 år o tränar på isen med Mats ivagn

Claudia B.R ägare är Tar Stable, bakom det namnet Randi Arendal Norge. Jättekul sa Björn att de nu  själva var med  på ceremoni plats i em.

Claudia B.R  uppfödare är norske Björn Rishaug  vars egen häst var 2:a i loppet, tyvärr berätta han  att det för hans häst Clara BR inte såg bra ut efteråt, kraftigt halt o kanske är tävlings säsongen över.( Som Ni säkert förstår står B.R= Björn Rishaug)

Claudia B.R  nästa uppgift, vila i hagen söndag , Nicolas får göra en cheque up på måndag- Derby sto är nästa mål.

Innan året är slut tror vi  Claudia B.R har passerat 1 miljon i inkörda med ” råge”- Elitsto!!

Björn var glad – Körde inte mitt bästa lopp i dag sa han , tur  då hästen var den bästa .  När travet var slut hämta familjens vän Lennart  Bäverholm Björn , ikväll blir det middag sa Björn  med Lennart o Sissela.  på telefon fortsatte han  – Lennart har verkligen lyckats i sitt nya hemland Norge, ett fantastiskt hem med en utsikt man kan  dö för.

14.000 i Årjäng- fanns knappt en meter att slå ner stolen på, hjärtligt, trevligt, – kanske var det lite för mycke tjat i mikrofoner och för lång invigning, men Årjäng vill ju visa upp sin bästa sida. Solen “gazza”  alla var glada.  Om jag fick ändra på något, tja då hade jag gärna sett damerna som driver Golfklubbens resturang fått chansen på museet ´s kök… jo lite exotiskt skulle liva upp- Att träffa en kille som  är Kommunalordförande i Årjäng, med” stånd man “som har lätt till skratt , säger bara Årjängsbor rösta på han i höst!!