Sundbyholm- WOW

ShoesS

Bilden- Olle så glad att nu lämna sina gamla gympaskor mot nya höstskor säger bara köp Bagheera, skor som är breda i tån, snygga färger oxså, nu går de gamla i soptunnan.  Vilken sommar , i kväll kl 17,30 , + 31 i skuggan…

Sundbyholm-  vilket publikhav, fullt redan på platser vid 16-tiden, prata med en inbiten travkille, fattar ingenting här är lika fullt som på Elitloppet!! Stavas bra sponsorer o en viss ” Stefan”   ICA Maxi  bjuder på godis regn, gratis glass, hopptorn , tivoli  mm + att de har Yohio , ja min vän vet inte vem han är…. trav har han gått dit för att följa ( ha ha). – Jo sa han , fantastisk mat på stallbacken idag( 5 stjärnor  av 5) , såg oxså Björn i kön  han som är så “kräsen”… Gösen var super  !! föresten nästa vecka har Sundbyholms travet   artister som Timotej o Pernilla Wahlgren- De har oxså ett travprogram som är snyggt .

Ikväll

18.05 lopp 2 Nearly Nine Feet–” Stark ” som är med på fotot

18.25 lopp 3 New Generation- En stor kille som när han väl växt i sin kropp inte att leka med chans

19.45 lopp 6  Umbriel- bortlottad, spår 12 på 1640 är inte lätt.

20.05 Lopp 7 Global Investment, nu med skor, tja pengar är bra

20.47 LOPP 9 Uroy, spår 12 sämsta läge, plussar ändå på han , sista starten Årjäng såg han otrolig bra ut – plats.