Onsdag

264008_3924916396443_558406352_n

 

Imorse körde vi två heat fortkörningen, Björn samla alla o sa – Vi tar in alla hästar i stallet nu kl 10.00 –  Ni åker  iväg o badar och har det skönt fram till ikväll, gör upp med varandra och släpper ut vid 18- tiden. Oj vad det såg öde ut på gården vid middags tid, inte en enda häst i hagarna, alla var inne i skuggan, med kallt vatten och hö i boxarna.  Såg ut som en ödegård, bara Romeck som då kunde måla utomhus borden.   Björn själv tog tiden till att klippa sej, blir bada lite senare ikväll sa han, – Vi skratta när han sa att jag är vitare än vitast på kroppen, bara armarna är bruna, så kan man inte visa sej ens på Kils badplats- förr kalla vi det ” Bonn brun” man kunde då se vilka som var bönder på badplatsen,  de jobba ju hela sommarn.   Björns hund helt slut, han vill inte gå ut, sover inne o ser på TV… 80 år sen det var så här varmt, vem minns det?

Två hästar som är till Salu i stallet- Ägarna vill satsa på nya unghästar, – Bicker och Lucky Angel Face. Bicker startar måndag Åmål, Lucky kan starta på i vinter o inte fel att betäcka henne i vår. Malla oss om intresse finns.

FOTO; Chris på ryggen med de senaste ridskorna!!

 

V