Torsdag Kväll

hästbussens

Bild – Det här är Timoko´s egen hästbuss- Nu ska vi göra samma bild  på våran stora buss. Timoko ska starta igen i Frankrike 10 aug sa Björn. Före det ska vi hinna med en start igen för vår  Mazarine i Cabour( 5/8 Björn kör) –  Thell som var här igår rekommendera  oss att under auktions veckan i Duvillle  välja Cabour stads hotell, 3 mil att köra sa han , ” en baggis”  . Björn på plats i Frankrike auktionerna i Duville  3, 4, och 5 september. Olle kommer åka norska auktioen så han lämnar Frankrike på morgon den 5 september

Danish  Carre fick ett nytt hem som jag verkligen gilla. Där får hon det bra med duktigt folk.  Look Magic  likaså- leasad av bra folk . Några av de vi vill ska få det bra som fortfarande är till salu. Ed Rapid- Lucky Angel Face – Bicker. Hör av Er om intresse finns.

på em + 32 , då var det öde på gården – – alla  hästar var inne i stallet- Älskar alla  hästskötare hos oss  som vill sina hästar det bästa-  Oj så skönt när det kom en åsk skur på em , då gick det ner till 24 grader. Olle blev glad när alla kom tillbaka till  gården vid 17 tiden, då var det dax att släppa ut igen. Sverre o Co körde oxså en tur i skogen i kvällningen.