Fredag

matsill

Samma upplägg idag som hela veckan, vi får ta in hästarna kl 10,00 och släppa ut igen på kvällen.  Försöker själva få i oss lite salt till lunch. Fortkörningen börja imorse kl 7,00 . Björn körde själv i det heatet Underpaid Hanover, ägarna var här på besök och givetvis ville de se sin häst gå fort. Många kommer på besök i semestertider, Stina o David från Skellefteå var här i angeläget ärende, de hämta sin 1-åring  från betet.

Glade ägaren till Bono Boko som vann igår , kom lagom till 11- kaffet med wienerbröd . I går em stod temperaturen på 32,2 kom en åskskur skulle tro att det var som i Thailand , kläderna “klippa” fast på kroppen.

Åby nästa torsdag- Lucky Angel kom med i loppet, men det blev inget lopp, Lucky hade behövt det loppet då hon inte har så mycke poäng, attans, Olle upprörd men det var en konstig proposition- ägarna till hästarna skulle vara med i hästägarföreningen på Åby eller Solvalla för att få starta, vem hitta på detta?..

Björnkollen om nån timma- Jackpot på V75 imorgon