Lördag Kväll

Koppberg

Oj , kl är 17.30 vi har klarblå himmel och + 31 grader i skuggan. Inget rör sej, vimpeln på flaggan – helt stilla . Ännu en tropisk natt.. Kl är 18.30 helt plötsligt dyker de upp som små tomtar,  det kommer ut massor av hästar till hagarna, Olle stolt över dessa tjejer o killar som jobbar här. Chris tog sej en tur i med Orion Tilly nu på kvällen runt gården( startar imorgon), Micka , Jessica, Heni  fantastiska tjejer  som bryr sej så mycke om sina hästar på plats  nu en lördag kväll , snart kommer Mathilda o Ann ida hem och de släpper också ut sina hästar ,för att sen ta in dem före kl 8 imorgon- .

Catrina Murino o Rooibois gjorde så gått de kunde, inte lätt resa och  prestera i denna värmen, var lika för våra kolleger Berglöf o Berne, det är helt enkelt  för varmt att resa från Värmland till Bollnäs.

Från kl 10 idag har det inte varit några hästar ute i hagarna , det går helt enkelt inte att låta dem gå där, solsting-  Kan ju säga att vi har det välstädat inomhus, air condition på högvarv o allt är skinande rent ( Vem vill gå ut) . Olle  fixa o skura i personalutrymmen på fm, vi hade besök av en buss grupp hästägare  från Stavanger, det var trevliga norskar.

Ibland  förstår man ingenting- Norge i beredskap – vem vill det lilla fina landet illa? Rune fyllde 40 år igår , imorgon hem till Norge för att förnya sitt pass, undrar om han kommer in… 1 veckas semester sa han i Norge, tja mer kan han inte ta för Mister J.P( 2 år)  ska starta igen.

Björn kvar i Bollnäs,- Trav imorgon igen på samma bana.