Onsdag/Bästa Bröd

bakat Bä

Först tänkte jag att  inte tala om för någon att det finns ett bageri uppe på gamla regementet i Karlstad – Ja Kaserngården heter det numera- Breve där Paviljongen låg( då vet alla tjejer var det är!)  Tänkte nu kan jag skryta med att jag bakar jordens godaste baquetter o a Croissanter naturell eller med choklad. Bästa färdiga mackor har de oxså på sitt lilla cafe o en kaffemaskin som gör allt- Tja det känns som man är i Frankrike – Kan säga att bilen rullar förbi där istort sett varje dag.  Jag vill ju att det ska går bra för  killarna  som driver bageriet . Alltså får Ni mitt  bästa tips. Åk förbi- Alla  blir lycklig av deras bröd!! Men köp inte allt tänk på mej som kommer vid 13- tiden. ( PS de öppnar 8)

Björn flög från Malmö direkt till Solvalla- Han var mycke nöjd med Åbergs kvällen. Bodde sa  han på hotell Recidense i Malmö- Mycke bra hotell!! Tog en sen pizza kl 24,00 med Ida o Ola stallet . ( De har semester o Ola vill säkert visa Malmö som han jobba tidigare)

Dax att planera för 1-åringarna, Broman har kanske nån plats kvar om Ni vill ha 1-åringen   ” det bästa placet”  i Sverige.

Solvalla – Kommer Björn fixa sin 200 års seger- Så klart han gör!

Candor Hall- Var helt klar på han sist- tyvärr fick han dödens då- form

Othello Tilly-Stark som en ” oxe” inte alls förvånad om han ger Al Dente en match.

Uroy- All otur som finns- Med på linjen

Hés a difficoult- Tuff lopp, inte borta