201 segrar

raggar bil

Igår på Solvalla tog  Björn seger nr 200 o 201  i år,  hästarna från stallet gjorde bra prestationer . Uroy fick stryk i sista steget- Attans. Al Dente vann,  vår Othello Tilly närmar sej han, med fritt hade vi varit 2:a- Nästa gång kanske vi kan vara ännu närmare… Candor – härlig häst som presterar varje gång. Hes A Difficoult , blev lite för tufft lopp.

Idag ska vi passera 9 miljoner inkört till stallet, ja egentligen har stallet  passerat det och är när 10 miljoners gränsen.. Jo våra Franska hästar som Under Bloue finns inte med i Svenska  statistiken .

Bilen med Leif som chaufför rullade från Lökene en timma senare än normalt.  Ikväll kör Åby den gamla klassikern ” Grill Natta” , det är då Benny Oscarsson slänger vakt mössan och glider ut på dansbanan.  Travet börjar 19.05.   ko-boy stil ska det vara , gärna oxså en sån bil som Björn sitter i på bilden. Kanske skulle  denna kväll oxså gjort till  en träff för veteran sportbilar- Det skulle gillas av många.

Forkörning på fm. On TRack Piraya( Olle) – Frozen Royality- Dominator ( Janne) och Polar LB. Bra på alla fyra

Danomino Boko- Bra häst, som kommer mer o mer-  Samma balans bf fram. Bra Chans

Mellby Ciceron ( Ìngves) Skor runt om ikväll ( Plats chans)- Buddha ( Björn) skor runt om- spår 9 kan bli  svårt hinna upp nr 1 Zigge S – Outsider

Global Investment- Skor runt om, platschans.

Cummin-Barfota bak, spår 8 , Bra med tråkigt läge- Outsider

Global Nirvana- Barfota som alltid,  en av flera.

Next To None- Barfota bak, – plats chans

Metallic Beat-  Barfota bak, debutant kan en 17,0 tid, tyvärr spår 12. plats,

Culp Fictoion- Skor – Om felfri avgång,  bra chans.

Kl är då 23.00 lasta bussen och  den rullar in på Lökene strax efter 3 inatt.