SÖndag Kväll

åska

Bild: Så här mörkt o moln som dragit upp över Lökene hela dagen, det låter som om de skulle starta  värsta Air bussen på flygplatsen,   var 5te minut. Blixten lyser upp himmeln dess emellan.

Hambot var det 3,2 miljoner i 1:a pris om ex en 3 åring vinner Svenska  Kriteriet på Solvalla i oktober   och  är uppfödare oxså, ja då blir det fantastiska  4,8 miljoner till  den  hästen , Svensk Travsport äger .  Har vi nån sån häst i stallet som kan ta hem den här potten ?, Det har vi…

“Grabbarna Grus”- Sverre, Stig Rune, Chris o Olle, gjorde ett brandkårs utryckning på em, blixt o åska i samma, då sprang de alla ut o hämta in hästarna som var i hagarn, lovar hästar som var  så rädda. Vilka modiga killar!! Skönt för hästarna att få komma in.

Björn 3 :a i Tyska derbyt med Malmquist häst 20.000 Euro till 3:an. Vann gjorde favoriten med  Mollemena i vagn.

Ingen V75 omgång för oss nästa helg- Björn står över.

 

n