Fredag

julaclub

Undrar om Jula Princess ägs av Jula Club medlemmar oxså? Grattis isf till en jättefin 2-åring!!

Kan säga att Björn hade “ånger” när han lovat City travet o fick avstå Örebro torsdag- Lovat är lovat , jag sa tänk Björn alla skolkamrater, alla vänner gamla grannar , dagmamman  ja alla kommer vara på plats i Göteborg torsdag kl 17.0 0.  Du Björn är ju en född ” Göteborgare.”

Olle kör Örebro torsdag  , Tin Tin, Global Investment och Conquestador B.R

Gräsmattor är nyklippta, Maritin har sladdat alla vägar, ny rabatt fixad vid “hästen”, ja allt är nästan som före åskan slog till i måndags. Zlatan på Tv 12  ikväll kl 20,00 –  Grillade revbenspjäll med glaze  ( som vi kokt innan+ hemgjorda  vår rullar bästa som finns)

Björn  är i Frankrike-  Daniel o han har åkt runt o tittat på unghästar på fm  ,  det blev ett   besök hos Jean Etienne Dubois- Bästa   lunch där  sa Björn, som JP fixa själv  köttet  i sin  öppna spisen.( gott  sa Björn)