Fredag& FF

Conquestador

En helt vanlig fortkörnings dag, allt är återställt efter åskvädret, Martin o Olle fixa bort den sista stora granen igår em, tungt arbete sa Olle.  I vinter får elda upp allt skräp från stormen.  I Göteborg har de redan nu börjat stänga av inre stan för trafik , på 12 timmar ska hela city travet vara över – Det ska göras banor- tävlas o sen plockas bort. Har redan sett ut bästa platsen som vi kommer sitta o följa loppet på torsdag. I trädgården vid Björns lägenhet,

FF

Fem kirurger diskutera vilka patienter som är bäst att operera,

Nr 1 sa/ – Jag gillar revisorer på operationsbordet eftersom när Du öppnar dem är allt inuti numrerat.

Nr 2 svarade/ Ja men Du skulle pröva elektiker ! Allt inuti dem är färgkodat.

Nr 3  fortsatte/ Nej , biblotikarer är bäst, allt inuti dem ligger i alfabetisk ordning…

Nr 4 bryter då in/- Vet Ni jag gillar hantverkare. Killarna har alltid förståelse när det blir några delar över i slutet och när arbetet tar längre tid än vad det var sagt från början.

Nr 5 får alla att tystna/  Ni har fel allihop. Politikerna o cheferna är de som är lättast att operera. De har ingen hjärna, hjärta, ingen stake och inte någon ryggrad. Dessutom finns det bara två rörliga delar, munnen o röven, och det spelar ingen roll om Du byter plats på dem!

Bild Conquestador B.R som genrepar på torsdag inför Norska derbyt.