Lördag

hästbussens

Bilden- Imorgon startar han igen Timoko- Belgien, nån timmes bilresa från Paris.

Björn har kört fort från tidig morgon till lunch , flera hästar ser fina ut.

Olle har tagit en ledig dag, ser på fransk TV och njuter med datorn framför sej. Igår var han riktigt trött efter lång dags arbete- åskan har fört med sej massa extra arbete, vägbrunnar måste rensas, diken måste oxså göras rena från sand.

Lugn dag på Lökene, bara Bosse o Rune som drog iväg till Klosterskogen 6.30. 2 som startar på V75 i Norge- CC Simon o CC Queen.

Var på V86 tävlingarna Åby i onsdags, en katastrof, 900 personer men då måste alla aktiva , kuskar stallskötare funktionärer vara inräknade. På publik plats kanske var det 50 st, inte mer. De fina logerna Åby byggt gapar nu tomma och det ekar i korridorerna, nej det här är inte kul längre.  Låt Solvalla ha sina onsdag kvällar och Åby ha kvar torsdagar. Tråkigt inte ens hästägarna till de hästar som startar orkar gå på V86.