Lördag em

Björn Tim

Imorgon startar han igen Timoko.

Natt trave på Gävle, tja när You Talking to Me gick över mållinjen  som 1:a igår, då hade Olle tagit godnatt. Håkan åkte  till Gävle med You Talking to Me, jag sa , det är natt trav har Du sett det? ja sa han men monte loppen brukar gå som lopp 1 eller 2. Nu gick det som näst sista lopp kl 23.40.  Håkan hade själv valt ryttare, Jennie Åsberg. Hon red ett perfekt lopp, smyg hela vägen ( men höll på att bli fast) nu spurta hon o vann med nos.  Det var 3:dje gången hästen haft en sadel på ryggen. Fick beskedet vi ville ha, han  kan vinna  i monté lopp,  i  höst i Paris  sitter “Smurfan” i sadeln . Mycke trevlig var det sa Håkan i Jennys stall där det bjöds på gott att äta.  Rulla in gjorde de inatt vid 4.30- tiden, hårt virke i stallfolk. Håkan slog på skorna igen o You Talking to me fick gå ut i sin hage med hus, ( det huset är kvar efter åsk vädret) ,  gick direkt in o la sej sova. Det är enda problemet med att skicka ner han till Frankrike, han gillar inte vara inomhus alls.

Cc Queen 3:a i Klosterskogen , 20,000 Nkr, hon gjorde bra lopp, trots att det var lite” ryckigt ”

CC Simon. Inga pengar idag tyvärr