Söndag Kväll

olle_bjorn_goop_stallkenny_2014

 

Det var en glad Olle som lämna Årjäng, de båda fuxarna visa sej oxså riktigt starka. Dubbel till stallet  med Jahns Umbriel ,o Lasse och Stefans debutant Mouron  Rouge( 3år). Geisha hon gillar inte dödens, det fick hon idag o då blev det “gonatt”

Mouron Rouge´s lopp var ett ST lopp och den fine fuxen tog hem 50.000.-. Eva Lena som har flera fuxar istallet( bla Olles egen “pensions” fux)  sköter M. Rouge . Petra är den som fixar med Umbriel. Två goa tjejer som varit med länge,

Vad säger man om loppet i Belgien med Timoko?-  När det blir större pengar är man alltid rädd sa Björn för orutinerade kuskar, idag fick jag en sån utvändigt mej som fick riktig med  panik- Han skar ner och körde rakt över Timokos  ben. Upprörda inblandade på stallbacken. Vad fick han för straff? Ingen aning sa Björn vad skalan är här i Mons. Björn fortsatte oxså i telefon att fransmännen som var på plats skämdes över sin kollega.  Tur iaf att inte Timoko blev skadad.

Imorgon en av de 3 bästa dagarna på Färjestad.  E3 försök för 3 – åringar.