Måndag em

Moins

Exakt kl 11.00 sluta det regna- nu är det varmt o kvavt ute.  Fortkörningen startar 11.15.  Björn kom ner på kontoret och berätta om på körningen igår, det blev hårda ord och två läger på stallbacken- Bästa kommentar hade nog sa Björn han som körde över oss- Här fick Ni tillbaka för att jag blev överkörd i PDA 2013.. ingen förstod ngt.

Nya tag sa han- Förresten berätta han oxså om sitt besök hos Dubois, där fanns mycket att lära om allt. Hur han gjorde sina anmälningar, och inga hästar gick tillsammns i hagarna, alla hade sin egen hage med ett litet hus.  Han bjöd oss på lunch, en gåslever som var större sa Björn än en gås. Fantastiskt man  kan jag bara säga o trevlig dessutom.

Tävlingar ikväll. E3 korta alla vill till final, brukar vara favorit betonat.

Örjan- Skor på- outsider

Mellby Ciceron- Bf.ro.  Orion Tilly bf fram-  Jagar finalplats bakom Al Dente

Buddha- Bf .ro  Startsnabb-  Othello Tilly Bf bak- New Generation  skor . Platschans på alla tre.

Psyco- bafota bak. Allt bra- Vinstchans Global Reality bf bak- Platschans

Johan Roc- Bf bak- Fin i jobb outsider

Sherry – bf r.o. Nja… Unefemmeamourose- Skor- platschans

Bild/ Timoko igår i Moins