Söndag Kväll

Buddha h

Bild / Vackre Buddha med “snopp” på näsan är lätt att känna igen.

Björn i Danmark- riktig sur på Norweigen som är ett skitbolag sa han- Försenade först 2 timmar-  nu en timma till- Nu bokar jag om till SAS – väskan då, väntar på den- snorkig  Norweigen personal säger den kommer- Nu kommer jag försöka undvika Norweigen sa han för de är sällan eller aldrig i tid. Björn ville hem till Stockholm , hinna tvätta dresser mm för att imorgon fortsätta till Solänget- Ikväll samlades alla som ska köra EM i Stockholm- missa det sa Björn , tack Norweigen!

Romme lördag såg  bra ut- Kan Buddha , Orion Tilly eller Pshyko ge All Dente en match- hoppas det.

På onsdag åker vi med hästbussen ända ner till Jägersro med stopp hos Tornell o  Spångfors- 1 åringarna ska hämtas hem till Broman. Nån som vill ha en häst ner till Malmö ? det finns  plats. Hem lite trångt.

Lite kul att läsa Bromans rapporter om 2-åringarn som nu kommit till Lökene, utförligt och korrekt om varje häst, utrustning mm- Han är duktig vår unghäst tränare.