Trevligt

Dimitr

Så här trevligt hade Nicolas, Sofia , Anders  o Björn ikväll- Vi valde fel restaurang igår ser jag.

Björn åker tidig morgon mot Köpenhanm- Olle har koll på gården. Anmälan till E3  finaler lördag / Björn kör Buddha, Ingves inhyrd på Pshyco och Junior Understainer får chansen på Orion Tilly. Dessutom ska Underpaid H, Neraly Nine Feet och You talking To Me starta i Romme.

Tur vi inte bor i ett villaområde, Olle drog i gång gräsklipparn kl 7  i morse, den nya klipparn har det högsta varvtal- Lovar ingen kan sova på 300 m så högljud är den , försökte förklara för Olle men han hörde inte vad jag sa, nu måste iaf han använda hörselskydd när han klipper.

Mycke trav för Olle denna veckan, Måndag Färjestad, tisdag lunch Årjäng, onsdag Legend Loppet på Solvalla, och Åby torsdag.

Björn kör kusk Em måndag , tisdag, Solvalla onsdag, o fortkörning på Lökene torsdag, ( Då ska bla  E3 hästarna gå sista slipningen).