MÅNDAG

bjorn-goop-110228

Foto Khilman.

Björn har just nu inget flyt med sina resor- Arlanda Express ut till flyget , hände en olycka o polis o ambulans på plats, tåget fick backa tillbaka till station, snabbt i en Taxi mot Arlanda- missar nog flyget- Ringde sen o skratta, tur man  har,  det var Norweigen som körde till Umeå och de var givetvis försenade så  vi hann med. Bosse Hjertsson är hjälpreda dessa  två dagar, härligt att campa med han igen.  Ska bli regn på SOLänget, får försöka hitta nån som kan hjälpa mej tvätta dress mm  efter loppen så jag är ren o torr  till nästa dag.

– Norrmannen ser ut att ha bästa chanserna de här 2 dagarna.

Derbyanmälan oxså idag till Jägersro. Såg tufft ut.

Mister J.P fick spår 4 i  2 års loppet ( Lopp2). Mellby Acacia 20m bakom i lopp 3- Fredag SOlvalla

Stallet har lyckats ta sej upp på 3dje plats i inkörda pengar ,10 miljoner , passart Ludde med liten marginal , (våra franska prispengar finns inte med i den statistiken ca 1 miljon) Dessutom har vi ju heller ingen storlopps häst , men det kommer säkert .

ca 5220 segrar hittills för Björn,  216  i år,

Olle kör 8 lopp ikväll, kan de bli några segrar?