Måndag Kväll

buddhajessicastall140818ll

Bild/ Jessica o Buddha  .Foto Khilman.

Näst sista jobbet före Romme V75 ,  det körde Jessica  me Buddha,!! Sista jobbet med Buddha  o Orion Tilly  kommer Björn köra på torsdag. Pshyko kör Håkan ensam   tisdag på rakbana. Orion Tilly gick idag i samma jobb som Buddha, de löpte jämnsides   – laddade

Chris är en säker kille , jobba fram till kl 18,00 idag det är mycke jobb att vara vet assistent till Nicolas- Snabba ryck sen in till travet. Chris dag blev lång 7.00 – 23,00 – Du ska ha all ära o beröm, imponerad!!

Olle fyllde på prispengarna, det blev ingen vinst ikväll- Nya tag i morgon på lunchen i Årjäng.

Björn körde inga bra hästar ikväll- Tror aldrig  han någonsin  kommer satsa enbart på att vara catchdriver…. Nej egna stallet är “Guld”-

EM =träffa vänner som varit med tidigare år – massor av skratt, Langeweiges, Jappi, Hjertsson, Mönster och Vidar- Ni gör att aldrig Björn  tackat nej till ett EM, ikväll blir det öl o minnen innan de somnar efter mer än 1 timmes buss resa till Umeå.

6 hästar från stallet i Derby uttagnings i Norge på onsdag – Tror faktiskt vi kan ta alla till final!! märkligt att Conquestador  fick såpass tufft lopp…

Svenska Derbyt . BB o Reckless – tja spår 11 i på båda ,inte bästa läge iaf. Dominator mer tur , Tin Tin… bortlottad. Tivoli vi skjuter direkt från start för att ta oss till final