Fredag

träd lökene

Foto Khilman- Här stod den vackraste tall Värmland- Tromben tog henne… t.Några små tallar ( tall barn) finns ändå kvar.

Olles  resultat i kväll  1-2-och 5 a,  bra resultat  ,  Ramona Win vann ju enkelt( Grattis ägare Rune). Montreal tapper på kanontid-2:a,   Blenda gillar inte “ryggar” hon vill ha dödens eller spets, pengar iaf.

En ” dåre” har nu kört av vägen vid  gården ut på sandbanan , då sitter han iaf fast ,  tung bana där, ,  har “plöjt ner 20 m staket” polisen på väg till oss.( mer imorgon)

Solvalla fredag  blir  snabb trav för Björn  –  Stallets Mister J.P( lopp 2) 0 Mellby Acsia -( Lopp 3)   Efter  loppen

hoppar Björn  snabbt in i Anders  bil  som då får bli omklädningsrum  ( Undrar om han har Säpo brickan kvar? tänkte på bussfilen,,,,)  får köra  snabbast “knyckte” mot Arlanda- direkt flyg till Nice – Timoko startar på kvällen.

Så många trevliga människor igår kväll på Solvalla, sover gott när jag tänker på alla jag träffa , Annika B, Anders Åker, Forsgren med fru, Hans Göran, Nicolas, Helen o Lennart, Wewering,  Baldi , Lindstedt ( fortfarande smärt o fin) , Tomas Nilsson o goa Lotta, John och bästa Fatima,  ja listan kan göras hur lång som helst.. En av de bästa kvällar