Lördag

anders

Lillen på besök , idag fick han ta blodtrycks medicin o  lugnande- Varför? Jo han skulle åka bil med Olle till Romme, och det brukar inte gå sakta då Olle känner till varenda krok o korsning på den vägen.

Fortsättning på bilen som körde genom staketet- Den var både oförsäkrad o oskattad- Problem att få bort den, låg ju på vår sandbana.  Måste haft en jäkla fart, el rep runt däcken..  Ringde Kils kommun som t återkom  på 5 min ,hon sa en bärgare på väg vi tar hand om bilen. Tack ,Folkpartiet har styret  i Kil tror jag, isf ett pluss till dem vi får avväga vad vi ska rösta på nu.

Björn landa exakt på rädd tid- ” Snygg Erik” stod med motorn på utanför flygplatsen, raka spåret mot Borlänge och de hann fram i tid.

Timokos nästa start blir säkert  Köpenhamn den 14 September, finalen i Grupp 1- Om Ni planerar en höst weekend fredag- söndag  – Åk till Köpenhamn, smörrebröd o öl i Nyhamn, en sväng på shopping stråket, besök i Christiania, avsluta med trav på Charlottenlund, trav i världsklass . De absolut bästa äldre hästarna är på plats.