Söndag

lavendel

Söndag – Vilodag, Björn har en välbehövlig sovmorgon. Konstigt man jagar som en dåre för att komma till tävlingarna, och när man väl är där, ja då fick jag böta 1000kr för sen ankomst till tävlingen.  ( det gick inte att komma 1 minut tidigare då flyget landa 11.15 på Arlanda perfekt i tid S.A.S. Timo skulle ha haft segern i Guld, det var  passgång på 1:an

V75 i går var lite “pannkaka” för de 3-åriga hästarna, Nickolas kommer imorgon, då får vi se om de hittar några fel. Stora målet är ju Kriteriet i Oktober för alla 3 åringar.

Dimman ligger över Lökene så här på morgon, hästarna har kommit ut i hagarna och det gnäggas o  de har spring i benen.

Ny V65 omgång redan på tisdag . Kval till Svenska  Derbyt- Uttagningslopp är alltid spännande och det kan bli bra utdelning.

Veckan för Björn,  Jobb hela dagen  Lökene måndag, tisdag, jobb Lökene fm, Derby Kval Malmö på  Kvällen, onsdag Derbykval i Norge, torsdag jobb Lökene till Lunch  , Åmål på em o Örebro på kvällen.

fredag  jobb Lökene hela dagen , lördag Sundsvall och Söndag Köpenhamn Derbyt.

Olle kom hem o berätta att det var kris med tillverkningen av Gustafskorv i Dalarna??? De kör för många breddlopp sa han , (  dvs det slaktas för lite hästar….)