Måndag Kväll

Djungel

Vi bor tror Ni i en djungel, så här ser det ut på Lökene i ravinen nu ! . Ikväll håller Daniel , Olle o Björn på att fixa bort alla träd som  gav vika måndag  då vi hade tromb.  Jo Jo det gick inte så bra,  vajer dragen till träden, då   sluta 4-hjulsdriften  …mmm. Då fick Björn  ett samtal från stallet  vid 19 tiden , – Vi har en som satt i halsen…- Vi har försökt sa hon med varmt vatten det går inte,( hatar när de sätter i halsen , synd om hästar som hostar o sen är det inte gratis att åka in till kliniken heller)  Björn hoppa in i hästbilen och nu på väg till Djursjukhuset med hästen de stänger  kl 20,00. . Bra kompis i hunden Zingo som sitter breve, han har sträckt sej ordentligt, så vila är bästa för Zingo. Daniel tappa sin telefon i ravinen, nu försöker han få liv i den igen med tandpetare. Kanske lyckas det .

Många var fina i jobben . Nicolas  fixa till Kriterie hästarna,  så nu Al Dente ska Du få en match redan i försöken.

Björn åker vid 12 tiden mot Malmö Ska hinna köra fort först hemma – Janne o Daniel åker med i bilen, de ska ta sej hem efter tävlingar  till Värmland,  siså där vid 3 tiden i på onsdag morgon rullar bilen in igen. Häst bilen då – tja vid 6 kanske…

Underbara Martin o Jonas hade direkt på morgon fixat till hålet i staket som den oförsäkrade bilen “ramma” i torsdags- ordningen återställd!!