Söndag Kväll

tur i

Nyare bilar är inte alltid lätt, Olle åkte mot Romme så stod det 37 mil kvar sen stannar bilen… Han åkte iaf , när de på hemväg passera Hällefors stod det 11 mil kvar, de våga inte ens en “kissepaus”  Väl hemma  slog de av bilen- Den starta inget mer- Har service måndag em  , fylla nån vätska som vi idag fick leta efter  på bensin mackar.
Olle tog en promenad  ja bara 5 minuter in i skogen, kom tillbaka med en full Konsum påse efter 15 min. Kantarellpaj blev det.

Sundsvall lördag V75 – Äntligen lite tur med spåren.

Måndag- Anmälan till Färjestad, 15 hästar några nya roliga som kvalar oxså, 2 årige Carros Gift kvalar

Full fortkörningsdag, många rundbane heat och flera som ska provas i sulky, Björn kör från 9.30- 15.00 . Nicolas är här,en titt på 3 åringarna som starta i Romme, kval till Kriteriet går 15/8 på Solvalla.  En vinst i Kriteriet för ex nån av dem som x på premiechansen är ju lika med långt över 4 miljoner,

Rooibois startar Bergsåker Fredag kväll.