ONSDAG EM

DOMINATOR

Det här fina collaget av Dominator har skötare Jessica fixat.

Dominator och Reckless  var pigga när de kom hem.  Matglada båda två.  Björn har idag gått runt i stallarna pratat med alla som jobbar, varvat med telefonsamtal.  3.30 imorse rulla han in med sin bil på Lökene. Lillen var med från Göteborg, Janne hela vägen från Kil.  Trots att Janne kom isäng efter 4 imorse så var han här vid 9 tiden igen för att hjälpa till och köra häst.  Dubbla trav ikväll.

Vilken dag vi haft + 21 grader klarblå himmel. Martin har klippt till alla gräsmattor. Tja imorgon måste  han nog börja vattna banan före fortkörningen

Mot Åby har Ola o Petra åkt med sina passhästar.

Gongfu ( Ingves) – spår 11, tycker det kan vara outsider. Gongfu, har sista månaderna växt till sej och är otroligt vacker.

Uroy- Benzon är ett proffs i amatörlopp, hoppas verkligen han går vidare i KGB loppet. Chans.

Catarina Murino- En häst att slå… Understainers… går det, svårt tror jag.

Bjerke,

Olle åkte med Björn som chaufför de lämna Lökene strax före 15. Björn satt vid sidan med en hel hög av auktions kataloger. Duville katalogen ligger överst, auktion där redan på onsdag- Den resan får troligtvis  f Olle/  Parling  på sin lott.