Lördag

kataloger

Olles vardagsrums bord är fullt av kataloger- 1 årings auktioner överallt den närmaste tiden. Olle läster sida upp o sida ner kryssar för de han ska titta över. Idag damp oxså Kriterie katalogen ( 457 hästar)

Första auktion för Olle blir att åka till Duville på onsdag  till fredag . ´Lördag åker han  till Bjerke för att vara på plats på deras auktion. Björn har inte bestämt hur han ska göra, ledig från trav torsdag , fredag, kanske sa han sticker jag ner till Frankrike oxså  eller stannar hemma o tränar häst   och åker  till  Luddes auktion..( Olle läser just Luddes katalog- Många fina där)

Olle tog sej en ledig em , golf spel med Berglöf och Jansson. Mycke skratt och lite vadslagning- Jag vann sa Olle men pengarna gick till en varsin öl . ( inga överdrivna insatser där inte!) Kvällen ja då såg han på Bergsåker o läste kataloger.

Stallets Rooibois var 2:a igår på Bergsåker 45.000 kr i pengar.  Molle på plats i Sundsvall, han hade fixat så det fanns mat till Björn o Ola efter tävlingarna.

Måste räkna efter hur många 1åringar som säljs på auktionerna i höst, 438 i Stockholm , Ludde 98 st, Duville 500st , Oslo 144, Danmark 66, Italien 157 Finland 101 st , dessutom extra auktioner hos Dubois ,,,, Hur ska vi hitta en ny världsstjärna bland alla  tusentals hästar- Jo det ska vi göra, de bästa som kan stam extreiör  mmm – Olle – Parling- Mattias – Björn , Håkan , alla tar ut sina favoriter o sen väljer vi ut de bästa