Måndag

QC

Det har jobbats på hela dagen, lunch hemma hos Olle , det blev lasange . Skratta gott då  när Håkan kommentera Jimmy Åkesson idag från morgon soffan i TV. Jidhed sa ,tack vare invandrarna har vi fått nya maträtter som Spagetti o köttfärsås när  Italienarna kom på 60 talet – Då sa Håkan , ja vi har fått Mac Donalds oxså överallt ,fast inte har jag sett några invandra från USA..

Anton Andersson är en riktig “pärla” idag har han verkligen fått Olle o stallet att skratta. Tacksam att vi har dessa tjejer o killar i stallet som förgyller dagarna.  Nicolas ska åka ner på auktion till Italien, Björn var lite sugen på att hänga med, kanske köpa något fint välstammat sto.

Färjetad :- Premielopp nr 2 för vårt Norska kallblod Ask Viking. även de fina Jula hästarna går premiechansen Jula Exreme och Jula Princess.  Tunja´s Trialogue premiloppar oxså.

Vädret fortsätter vara på topp.