Måndag

Sudbury

Foto. Ny i stallet är Sudbury ( 3 år), en häst Björn köpt av Dubois. här sträcker han ut i hagen, ägare Tom & Knut från Norge.

Nicolas fixa till några småfel i em- Snart ska vi ut o  race från andra i lopp.

Ask Viking( 2år) var så fin i premieloppet , Olle sa vi kvalar han  nu nästa vecka.  De andra klara oxså sina 20.000 galant.

Metallic Beat( 3år)   vann enkelt från spets- Ägs av Malta folk som älskar trav och lever upp varje gång de startar – Deras Rooibois går nästa vecka ner till vår filial i Frankrike , finns 3-4 lopp för 5 åriga hästar  med massor av Euro i prispengar.. Inte dyrare än Sverige att ha häst i träning Frankrike,  transporten ner som kostar 7000 kr med Ari. Massor av Euro att tjäna för hästar som kommit upp till ca 700.000 svkr . Det är  oxså trevligt att ha häst i Paris, en weekend- trav- se Zlatan- äta Ostron dra några glas champagn och bara umgås….

Queens Delight- Carros krigare- Björn körde som en Gud- bara med i draget för att sen slå av till slut!!! Bling Bling … Carro!!

Chris ska till Bjerke på fredag, Tivoli o CC Image har bra lopp.