Tisdag Kväll

Bowie Boko21_n

Bilden från igår/ Emma o Petra har tagit sej en ridtur ner till sjön, ser skönt ut. Det är nog jordens bästa jobb en ” Britt sommardag” att få bestämma dagen som man vill med sina hästar, som här Bowie och Emma har tagit en tur för att bada. Inte konstigt hästarna trivs på Lökene.

Måste berömma vårt Apotek i Kil, ( hade faktiskt funderat på nät apotek )  lång kö när chefen ser mej, vinkar fram och kommer snabbt  med det vi beställt , tog 2  minuter så var jag ur apoteket , så ska en “slipsten” dras. ( nummerlappen visa 52 , 2 i kassan och de var på nr 40, säkert var det 50 min väntetid). Det är charmen med att bo på liten ort- Alla drar sina “strån” för att få ha kvar apotek, bank, post  och Konsum.

Derbyt till helgen mycke puzzel med bilar, hästar, chaufförer, hotellrum , vikarier,  Heni är ” Stallet  Pärla” som löser allt. Förstår aldrig hur hon får ihop det. Idag ratta hon upp med att se till att all personal fick nya lite tjockare regnkläder från Finntack.  Finntack o Heni de går hand i hand. Bästa produkter o bästa att med att göra säger Heni.

1 vinst till stallet ikväll Anton K, från spets. glädje var oxså ikväll att se Spring Erom i gammalt gott slag. Olofssons levererar!